Seanca ende nuk ka nisë, kjo asht arsyeja!

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe shumica e deputetëve të Kuvendit të Kosovës, po presin në sallë për me fillue seancën.

Por, mosardhja e Kadri Veselit dhe Xhavit Halitit, ka ba që kryeministri, disa ministra e deputetë të presin qysh nga ora 10, për me nisë seancën.

Rendi i ditës në seancën e sotme asht:

  1. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.05/L-109 per ndryshimin dhe plotesimin e Ligjit nr.05/L-071 per Buxhetn e Republikes se Kosoves per vitin 2016.
  2. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.05/L-108 per ndryshimin dhe plotesimin e Ligjit nr.03/L-049 per financat e pushtetit lokal.
  3. Shqyrtimi i raportit vjetor te Bankes Qendrore te Republikes se Kosoves per vitin 2015.

Rrokum TV sjell pamjet nga Kuvendi ku shihen deputetët në pritje.

depuetete

seanca 2

seanca

Shperndaje në: