Sejdiu: Kam me vazhdue deputet i pamvarun e opozitar, por kam me votue edhe n’interes të qytetarëve (video)

Deputeti i pamvraun, Korab Sejdiu, ka fole ne Rrokum Roll të Televizionit Rrokum per zhvillimet e fundit dhe largimin e tij nga AKR’ja.

“Nuk e pash qe ka baze te mjaftueshme morale me ndejt ne ate parti, nuk e kam pa te udhes me u ule afer tyne dhe ne te njajten kohe me dale e me i kritikue”, ka spjegue Sejdiu.

Ai kete e ka quejt absurditet, prandaj ka vendos me u largue nga AKR’ja.

Sejdiu thote se AKR e ka vullnetin dhe kapacitetin, por pengesat qe kane qene evidente ne qeverite e vjetra kane me u paraqite prape dhe ka me u perserite skenari i kaluem.

Ai ma tej thote se koha ka me tregue nese ky vendim i tij ka qene i drejt apo jo, shkruen Rrokum.TV

Sejdiu ka sqarue se puna e tij ne vazhdim ka me qene ne kuader te opozites.

“Kam me vazhdue si deputet i pamvarun, por mbas nji kohe kam me rishikue kete vendim”, tue mos perjashtue qe mundet me ju bashkue LDK’s apo VV’s./Rrokum.TV

Emisioni i plotë: