Shala: Demarkacioni u tërhoq nga Kuvendi mbasi gati u vramë!

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Kujtim Shala, tue komentue deklaratat e Kryeministrit Haradinaj për tërheqjen e marrëveshjes me Malin e Zi nga Qeveria Mustafa, ka thanë se në atë kohë Marrëveshja u tërhoq nga Kuvendi mbasi “gati u vramë”.

“U tërheq Projektligji sepse gati sa su vramë”, tha ai.

Haradinaj ka thënë sot në seancë se nuk do ta tërheqë marrëveshjen dhe raportin e Bulliqit nga Kuvendi, ashtu siç bani Isa Mustafa.