Shefja e BE’s vjen me nji lajm interesant për Mitrovicën!

Nataliya Apostolova, shefja e zyrës së BE’s në Kosovë ka theksue se frik nuk do të ketë ma as jug dhe as veri por vetëm nji ‘Mitrovicë’.

Apostolova këto komente i ka ba mbasi ka vizitue sot stacionin e autobusëve që po ndërtohet në Mitrovicën Veriore më ç’rast ka shtue se së shpejti ka me përfundue projekti i revitalizimit të urës kryesorë në Mitrovicë.

Kurse nikoqiri i Apostolovas, kryetari i Mitrovicës Veriore, Goran Rakic, i asht referue Kosovës si “Kosova e Metohija”.