Shënohet dita pa kerre

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor shënon 22 Shtatorin – Ditën pa kerre.

Kët ditë shenohet në organizim të përbashkët me Komunën e Prishtinës, Prizrenit, Gjakovës dhe Pejës, OJQ’të mjedisore, “Lets do it Kosova”, “REC”, “Earth in Brackets”, “The WAY”, Shoqatën e Çiklistëve të Kosovës dhe institucionet tjera relevante.

Shperndaje në: