Shënohet sot përvjetori i 17 i themelimit të Policisë së Kosovës

Me rastin e përvjetorit të 17 të themelimit të Policisë së Kosovës, sot mbahet nji ceremoni zyrtare për ta shënue këtë ditë.

Për nderim të kësaj dite, janë ftue të marrin pjesë personalitete të ndryshme, përfaqësues të naltë të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare si dhe familjarë të policëve.

Gjatë kësaj ceremonie ka me u ba ndamja certifikatave për zyrtarët policorë që janë shque për punën e tyne dhe rezultatet e arrituna.

Shperndaje në: