Sheshi ku po pergaditet ceromonia për Presidentin

1-sheshi

Përgaditjet për ceremoninë e inaugurimit të presidentit të ri kanë fillu qysh sot në sheshin “Skënderbeu”

Ceremonia e inaugurimit të Thaçit President, do të mbahet ditën e premte ku asht parapa me fillue në orën 11:00 dhe të zgjasë 50 minuta.
Pjesëmarrjen në këtë ceremoni e kanë konfirmu përfaqësues të 50 shteteve nga e mbanë bota.

 

2-sheshi

 

3-sheshi

 

4-sheshi

 

5-sheshi