Shi me erë të fortë në Prishtinë, këto janë damet

Erna të forta po vazhdojnë me frye në Prishtinë.

Këto janë manifestue me reshje të mëdha të shiut.

Ndërkohë, këto kanë shkaktue ndaljen e rrymës në Matiqan të Prishtinës, si dhe në lagjen “Arbëria”.

Po ashtu ne disa pjesë të kryeqytetit, thuhet se ka pasë dame në kulme të objekteve të ndryshme.