Shihni disa foto të rralla nga jeta e Nanës Terezë

Nanë Tereza do të kthehet zyrtarisht në shejëtore në Vatikan.

Ndërkohë na ju sjellim nji galeri fotografish të humanistes së madhe me prejardhje shqiptare, në momente kyçe të veprimtarisë së saj.

Nanë Tereza, atëbotë hapi nji organizatë bamirësie për fëmijët jetimë dhe të sëmurët dhe ka punue fort me ju sigurue atyne nji strehë dhe nji familje të shëndetshme.

Siç edhe dihet, për këtë arsye ajo asht vlerësue edhe me çmimin Nobel për Paqen në vitin 1979.

INDIA - OCTOBER 01: Mother Teresa in her congregation "Missionary of charity" in Calcutta, India in October, 1979. (Photo by Jean-Claude FRANCOLON/Gamma-Rapho via Getty Images)

 

Mother Teresa Receiving Nobel Peace Prize

 

INDIA - CIRCA 1981: Mother Teresa in Calcutta, India in 1981. (Photo by Francois LE DIASCORN/Gamma-Rapho via Getty Images)

 

In this 19 June 1995 file photo released by the Wh

 

INDIA - OCTOBER 01:  Mother Teresa and the poor in Calcutta, India in October, 1979.  (Photo by Jean-Claude FRANCOLON/Gamma-Rapho via Getty Images)

 

Pope Awards Peace Prize to Mother Teresa

 

8=nana

 

Watchf Associated Press International News   India APHS 52428 QUEEN AND MOTHER TERESA