Shihni qysh kallet nji hotel në Vushtrri (video)

Nji zjarr ka përfshi sot në orët e hershme të mëngjesit objektin e “Hotel Kalaja” në Vushtrri, përkatësisht kulmin e këtij hoteli.

Në vendnagjarje janë njisitet e zjarrfikësve dhe Policisë së Kosovës.

Nji pjesë e magjistrales asht bllokue.