Shihni qysh rrehen deputetët me grushta dhe karrige (video)

Skena kaotike shpërthyen në parlamentin e Ugandës, derisa deputetët debatuen për heqjen e diskutueshme të kufinit të moshës presidenciale.

Gjaknat mes deputetëve u dhezën mbasi dikush pretendoi që nji deputet ishte i armatosun në sallë.

Shperndaje në: