Shiu sërish sjell probleme n’Prishtinë

Sërish asht vështirësue qarkullimi me kerre në kryeqytet si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut.

Derisa kanalet për arsye të ndryshme nuk kanë përcjell shiun që bie, siç mundeni me pa në foto, në shumicën e rrugëve në kryeqytet asht vështirësue qarkullimi me automjete.

Kjo ka shkaktue edhe kolona të gjata, derisa ekipet e komunës dhe zjarrfikësit, tashma kannë dal në terren.

13682453-10210099811909430-1085196195-o_9973 13844260-10210099820869654-5879089-o_6594 13918400-10210099820509645-896420898-o_7439

Shperndaje në: