Shiu veshtirëson lëvizjet në kryeqytet (foto)

Rrugët e Prishtinës janë vështirësue për qarkullimin e automjeteve si pasojë e reshjeve të shumta të shiut.
Kjo shihet në disa rrugë ku gypat nuk mund të përcjellin reshjet e shiut.

Reshje të shumta të shiut dhe erna të forta kanë shkaktue vërshime edhe në Gjakovë.

 

uji-pr