Shkarkimet të tjera nga Erdogan, perfshi edhe qeveritarë!

Int’l Spectator, shkruen se që nga përpjekja për grushtet në Turqi, janë shkarkue ose arrestue 3000 gjyqtarë, 8000 policë, 3500 ushtarë si dhe 100 gjeneralë dhe admiralë.

Simbas kësaj faqe, Turqia po ashtu ka shkarkue mbi 600 policë ushtarak, dhe ka pezullue pothuejse 9000 vetë nga Stafi i Ministrisë së Mbrendshme.
33 qeveritarë turq dhe 52 inspektorë civil u shkarkuen, tue ju bashkangjit numrit të mbi 15000 policëve, punëtorëve të Ministrisë së Mbrendëshme, Gjyqtarëve dhe Ushtarëve, shkruen ndër të tjera Int’l Spectator.

Shperndaje në: