Shkarkohet kryeparlamentari i Malit te Zi

 

Deputetet me votim te mshefte shkarkuen Ranko Krivokapic

43 deputetet e Kuvendit ne Podgorice votuen te Merkuren pro zavendesimit te Krivokapic, kurse 1 kunder, dhe 18 vota ishin te pavlefshme, njofton RTCG.

Deputetet malazeze po ashtu zgjodhen dy zavendes-ministra te ri, Petar Ivanovic dhe Miodrag Vujovic dhe kaluen ligjin per krijimin e kushteve per zgjedhje te drejta dhe te lira.

Ministrat e rij te Malit te zit e Agrokultures, financave , puneve te mbrendshme dhe te punes jane Milenko Popovic, Rasko Konjevic, Goran Danilovic dhe Boris Maric.

 

Shperndaje në: