Shkatërrohen materialet e zgjedhjeve të parakohshme

Zgjedhjet Lokale

Sot në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka me fillue asgjasimi i materialit zgjedhor të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën me 11 Qershor 2017.

Me këtë rast, kryetarja e KQZ, Valdete Daka, ka me dhanë deklaratë për media.