Shkodër, asgjësohen 10 mijë rrajë kanabis sativa, asnji i arrestuem!

Policia e Shkodrës ka ba të mundun zbulimin e 17 parcelave të mbjella me kanabis sativa në Pult dhe Temal.

Në këto zona u zbuluen rreth 10.100 rrajë kanabis sativa, të cilët u asgjësuen me anë të djegies.

Ndërkohë, që për drogën në fjalë nuk ka arrestue ende asnji person.

Shperndaje në: