Shkup, ikja e policëve dhe akcioni brutal i forcave speciale!

policetshkup

Ikja e këtyne dy policëve nga protestuesit e mbledhun para Ministrisë së Drejtësisë në qendër të Shkupit, ka qenë nji ndër momentet ma interesante që kanë kap kamerat e mediave mbramë.

Protestuesit kanë shpreh mllefin ndaj tyne, për shkak të pamundësimit nga ana e policisë që të protestojnë para selisë së VMRO-DPMNE’s.

Në vijim të videos mund të shihet akcioni brutal që pasoi i forcave speciale të policisë kundër protestuesve.

 

Shperndaje në: