Shokuese, qe pse u evakuue selia e ekipit të Clinton në Manhattan!

Selia e ekipit të fushatës zgjedhore të kandidates Demokratike për Presidente të Shteteve të Bashkueme të Amerikës, Hillary Clitnon asht evaakue mbasi në nji zarf asht gjetë nji  “substancë e bardhë”, e dyshimtë për ekipin e kandidates.

Materiet e dyshimta ishin zbulue nga dy anëtarët e ekipit të dedikuem për fushatën zgjedhore të Clinton, që ndodhet në Manhattan, e më pas tue kalue në selinë e ekipit në Brooklyn, ku u avaakuen 11 kat të ndërtesës ne jalë, ka thanë nji zadhanës i NYPD.

Nji total prej katër personave, janë ekspozue ndaj kësaj substance.

Nuk ka viktima dhe askush nuk ka raportue për ndonji problem shëndetësorë, simbas nji agjencie britanike.

Policia asht tue hetue substancën e gjetun, dhe tue zbulue detajet ma të hollësishme në lidhje me hetimin e rastit.