Shpejtim Bulliqi del me fakte te reja se Kosova humb territor prej Malit të Zi

Profesori i Gjeografisë, Shpetim Bulliqi ka publikue harta të reja, që deshmojnë ma së miri se si Kosova humb territor nga demarkimi i kufinit me Malin e Zi.

Ai në profilin e tij në Facebook i ka publikue këto harta, ku shihet ma së miri se si vendi humb mija hektar nga ky proces.

“Të nderuem miq, Versioni i flamurit dhe stemës së shtetit të Kosovës që asht i publikuem në webportalin e qeverisë së Kosovës tek pjesa e kufirit me Malin e Zi asht ndryshe nga versioni i komisionit shtetnor për shënimin e kufinit. Ky version i kufinit në portalin e qeverisë asht ma afër realitetit dhe ma pak i damshëm se sa versioni i komisionit shtetnor.

Ketë version të kufinit me Malin e Zi e kemi publikue edhe gjatë debatit me 3 Gusht”, ka shkrue ai në Facebook, derisa ka publikue edhe këto harta.

 

2-harta

 

3-hartaa

 

4-hartaa

 

5-hartaa

 

6-hartaaa

 

7-hartaa

 

9-hartaaa

 

10-hartaa

Shperndaje në: