Shpejtim Bulliqi ekskluzivisht për Rrokum: Këto janë kompetencat e Komisionit Shtetnor (video)

shpejtim bulliqi

Shpejtim Bulliqi, i emnuem para do dite ne krye te Komisionit Shtetnor per Shejimin e Kufinit, ka thane per Televizionit Rokum se per demarkim te kufinit me Malin e Zi duhet me u formue nji komision ad-hoc.

“Kompetencat e ketij komisioni edhe sot, kur na jemi emnue ne kete komision, nuk jane per demarkim me Malin e zi, por kete duhet me ba nji komision i formuem ad-hoc per kete pune”, shprehet Bulliqi per TV Rrokum.

Ai ka shtue se kompetencat e ketij komisioni jane shejimi dhe mirembajtja e kufinit./Rrokum.TV

Shperndaje në: