Shpend Ahmeti paditet në Prokurori Speciale!

Partia Demokratike e Kosovës ka me paditë sot në Prokurorinë Speciale Komunën e Prishtinës.

Padia, simbas PDK, ka të baj me shkeljet në këtë Komunë dhe ndërtimet pa leje.

Sot, në ora 14, në Prokurorinë Speciale, PDK bën padi të re për shkeljet në komunën e Prishtinës për ndërtimet pa leje”, thuhet në njoftim.