Shpërthim fishekzjarresh pranë Kullës Eiffel

Në të njajtën orë me panikun në Nice, ku nji kamion shtypi për vdekje 80 persona, edhe në Paris asht regjistrue nji gjendje alarmi.

Shkak asht ba nji shpërthim dhe flakët që e shoqnuen atë, pranë Kullës Eiffel.