Shpërthim në nji kishë në Egjipt, 21 të vdekun (video)

Si pasojë e shpërthimit që ka ndodhë në kishën Tanta të Egjiptit raportohet se numri i të vramëve ka arritë në 21 persona.

Zyrtarë shtetnorë egjiptianë kanë ba të ditun po ashtu se edhe numri i personave të plagosun asht në rritje dhe ende nuk ëasht konfirmue shifra e sakt në mbi 40.

dcccx