Shpërthim në Stamboll. Qe sa u lënduen!

lendimiii

Nga shpërthimi i nji bombe gjatë natës në distriktin Maltepe të Stambollit kanë mbet të lenduem katër njerëz, raporton sot agjencia shtetnore e lajmeve Anadolu.

Simbas raportimit, njerëzit janë lendue nga pjesët e metalit të pajisjes që ishte vendos nën nji mbikalim të nji autorruge.

Ende nuk asht e qartë se në çfarë gjendje janë të lenduemit dhe se kush e ka vendos aty eksplozivin, njofton Reuters.