Shqipnia i jep mbeshtetje Kosovës për UEFA

dukauefa

Presidenti i Federatës së Futbollit të Shqipnisë, Armand Duka, ka thanë se Kosova meriton të jetë pjesë e UEFA’s.

“Shumica e federatave të Kosovës tashma janë të pranueme nderkombëtarisht dhe ka mbet vetëm Futbolli.
Na kemi shumë futbollistë me origjinë të Kosovës, por nuk nga pengon aspak që Kosova të jetë pjesë e UEFA’s.

Do t’ishte e mrekullueshme që të kemi edhe nji anëtar tjetër.

Nuk duhet që politika të perfshihet në diskutim.

Duhet ta lamë anash këtë”, ka deklarue Duka.

Shperndaje në: