Shtohen protestat anti-Trump në SHBA (video)

Protestat anti zgjedhjes se Donald Trump për president të SHBA’ve po bahen gjithnji edhe ma të mëdha.
Pamjet e fundit vinë nga protestat që janë tue u mbajt në rrugët e Miami dhe Florida.

Më 8 Nandor Donald Trump arriti që ta mposhtë kandidaten demokrate për Presidente Hillary Clinton.

Ende ka mendime të ndryshme, kontraverse, për zgjedhjen e Trump në krye të superfuqisë botnore dhe kjo ka ba që shumë protestues të dalin në rrugë, e të cilët kërkojnë që Trump mos të jetë President i SHBA’ve.

Ma poshtë pamjet live nga NBC News në Facebook: