Shtyhet liberalizimi i vizave

vizatliberalizimi

Parlamenti Europian dhe Këshilli i Ministrave i BE’s nuk kanë me marrë vendim për heqjen e liberalizimit të vizave për Kosovën deri në Vjeshtën e këtij viti.

 

Mbasi asht pezullue vendimi për liberalizimin e vizave për Turqinë, kjo ka ndikue që edhe vendimi për heqjen e vizave për Kosovën me u shtye deri në Vjeshtë.

Mbetet që javën e ardhshme me u diskutue vetëm për Gjeorgjinë.

Kështu kanë ba të ditun burime të gazetës “Zëri” nga Brukseli.