Shtyhet për nesër Mbledhja e Qeverisë për Demarkacionin

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës e paralajmërueme të mbahet sonte në orën 19:00 asht shty për nesër në orën 9:00 e mëngjesit.

Pika e vetme e mbledhjes së jashtëzakonshme të Qeverisë: Demarkacioni

“Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufinin Shtetnor ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi (MPJ)”, thuhet në pikën 2 të Rendit të Ditës.

Shperndaje në: