Siguri e madhe, bllokohen sheshet e Prishtinës

1-sheshi

Sheshet e Prishtinës janë të pakalueshme sot.

Çdo hymje që të çon drejt tri shesheve kryesore të Prishtinës “Zahir Pajaziti”, “Nana Terezë” dhe “Skëndërbeu” asht blloku nga forcat policore.

Në mes të sheshit ‘Skënderbe’ para objektit të Qeverisë së Kosovës po bahen ende përgaditjet për inaugurimin e sotëm të presidentit të sapozgjedhun Hashim Thaçi.

Tashma janë vendos skena dhe ulëset për mysafirët, ndërsa Policia e Kosovës po kujdeset për çdo detaj për sigurinë e këtij eventi.

 

2-sheshi

 

3-sheshi

 

4-sheshi

 

5-sheshi

 

6-sheshi

Shperndaje në: