Siguria e Republikës së Kosovës dhe ajo e Shqipnisë nesër takohen në Prizren

siguria.jpg

Përfaqësues të Prokurorisë së Shtetit, gjykatave, Policisë së Kosovës dhe Doganave të Kosovës, kane me u takue nesër me përfaqësues të Prokurorisë, Gjykatës, dhe Policisë nga Republika e Shqipnisë.

Simbas nji njoftimi të Këshillit Prokurorial të Kosovës, temë e këtij takimi ka me qenë “Bashkëpunimi ndërkufitar dhe lufta kundër krimit të organizuem”,i organizuem nga Prokuroria Themelore në Prizren.
Takimi ka me u mbajtë në një restorant në Vërmicë, Prizren.

Agjenda e takimit:

10:00 – 10:05 Sylë Hoxha, kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prizren, fjalë mirëseardhje
10:05 – 10:10 Përfaqësuesi i Zyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, fjalë përshëndetëse
10:10 – 10:15 Valdet Hoxha, zv. ministër i MPB, Kosovë, fjalë përshëndetëse
10:15 – 10:20 Elona Gjebrea, zv. ministër i MPB, Shqipëri, fjalë përshëndetëse
10:20 -10:25 Qemal Minxhozi, ambasador i Republikës së Shqipërisë, fjalë përshëndetëse
10:25–10:35 Pauzë për kafe
10:35–10:45 Sylë Hoxha, kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prizren, prezantim
10:45–10:55 Dritan Prençi, drejtues i Prokurorisë së Rrethit, Kukës, prezantim
10:55–11:05z. Ymer Hoxha, kryetar i Gjykatës Themelore në Prizren, prezantim
11:05–11:15z. Isuf Shehu kryetar i Gjykatës së Rrethit Kukës,prezantim
11:15–11:25 Faton Alija, u.d. drejtor rajonal i Policisë Kufitare Jugperëndim, prezantim
11:25–13:00 Dreka
13:05–13:15 Ali Selimaj, u.d. kryeprokuror i Prokurorisë Themelore Gjakovë, prezantim
13:15–13:25 Artur Ismailukaj, drejtues i Prokurorisë së rrethit Tropojë,
prezantim
13:25–13:35 Vaton Dërguti, kryetar i Gjykatës Themelore Gjakovë, prezantim
13:35–13:45 Artan Hajredinaj, kryetar i Gjykatës së Rrethit Tropojë,
prezantim
13:45–13:55 Nexhmi Krasniqi, drejtor i Policisë Rajonale, Prizren, prezantim
13:55–14:05 Perlat Vatoci, drejtor i Policisë së Qarkut Kukës, prezantim
14:05–14:15 Sylë Hoxha, kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prizren,
konkluzionet dhe mbyllja e takimit.

Shperndaje në: