Sondazhet e para në SHBA: Këto janë rezultatet

Kandidatja amerikane për presidente të Amerikës, Hillary Clinton asht tue kryesue simbas sondazheve të para.

Zoja Clinton po kryeson në shtetet kryesore si Florida, Pensylvania dhe Ohayo.

Kliko këtu për me i pa rezultatet

a adda sas sss-2 ssssas