Te ftuem te Kastro Zizos – Aleksander Gjoka dhe Sheki Hoxha

Dy legjendat e muzikes rock ne Kosove dhe ne Shqipni, Sheki Hoxha dhe Aleksander Gjoka, jane te ftuemit e edicionit te gjashte te emisionit Rrokum Night me Kastro Zizo.

Emisioni fillon ne oren 20:00h, ndersa repriza asht ne oren 23:00h dhe t’Diellen poashtu ne oren 23:00h.

gjoka-sheki1

Shperndaje në: