Sot asht Dita Botnore e Ujit

7_world_water_day

22 Marsi asht Dita Botnore e Ujit. Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor organizon shënimin e kësaj dite ku, pos ministrit Ferid Agani, ka me marr pjesë edhe Kryeministri Isa Mustafa, si dhe ambasadorja e Gjermanisë dhe ajo e Zvicrës. 

Agani dhe Mustafa, mandej kane me vizitue fabrikën e ujit në Shkabaj.

Dita Botnore e Ujit asht përcaktu me rezolutën e OKB në Dhetor të vitit 1992.

Shperndaje në: