Sot asht Dita e Lumtunise! Kesh!

dita e lumtunise

Bota ka nevojë për nji ditë plot buzëqeshje dhe prandaj Kombet e Bashkueme e shpallën Ditën Ndërkombëtare të Lumtunisë.

Kjo dite asht 20 Marsi, që i bjen me qene edhe dita e parë e pranverës dhe kemi plot arsye – me kesh!.