Sot bahet varrimi i Astrit Deharit

Aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, i cili ka vdekë në burgun e Prizrenit, Astrit Dehari, ka me u varrosë sot në orën 14:00.

Për nder të tij, sot ka me u organizue marsh, i cili ka me fillue para Biblotekës Kombëtare, për me vazhdue deri te Sheshi Skënderbe.

Kjo ka me qenë agjeda e ditës së sotme për nder të Astrit Deharit:

11:30 tubim para Bibliotekës Kombëtare dhe fillon Marshi për Astritin deri te Sheshi Skënderbe!

13:00 mbahet mbledhja komemorative në Teatrin Kombëtar,

14:00 bahet varrimi i Astritit në varrezat e katundit Zllatar afër Matiqanit.