Sot kanë me u betue kadetët e ri të FSK’s

Sot në ambientet e Komandës së Forcës Tokësore në Kazermen “Adem Jashari” mbahet ceremonia e betimit të kadetëve të ri të Forcës se Sigurisë së Kosovës.

Në ceremoni kanë me qenë të pranishëm drejtuesit ma të naltë të Ministrisë dhe FSK’s, personalitete të nalta shtetnore, përfaqësues diplomatikë, atashe ushtarakë, familjarë dhe të ftuem të tjerë.

Ceremonia e betimit të kadetëve të ri organizohet me rastin e regjistrimit të kadetëve të ri në Qendrën e Studimeve Universitare të FSK’s.