Sot mbahet aktiviteti ‘Bashkëatdhetarët në Kuvend’

kuvendiikosoves.jpg

Nën kujdesin e kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli dhe Forumit për transparencë parlamentare, Kuvendi organizon aktivitetin tradicional, “Bashkatdhetarët në Kuvend” dhe hap dyert për tanë mërgimtarët.

Pritja qendrore organizohet sot tue fillue nga ora 11:00, në hollin e Kuvendit.

Të gjithë bashkatdhetarët, të cilët dëshirojnë me vizitue Kuvendin e Kosovës dhe me u takue me deputetë, janë të mirëpritun dhe ftohen me ju bashkue këtij aktiviteti.