Sot mbahet seanca për buxhetin e Republikës së Kosovës

Kuvendi i Republikës së Kosovës sot mban seancën e rregullt plenare, në të cilën ka me u ba shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2016.

Po gjatë kësaj seance, Kuvendi ban shqyrtimin e dytë te Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për financat e pushtetit lokal.

Kuvendi gjithashtu, ka me ba shqyrtimin e Raportit vjetor të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2015.