Sot publikohen rezultatet e testit të maturës

Mbi 30 mijë maturantë të tana shkollave të mesme të Republikës së Kosovës, i janë nënshtrue këtë vit testit të maturës.

Provimi asht mbajtë në 200 qendra testimi nëk rejt vendin, ndërsa për mbarëvajtjen e këtij procesi janë angazhue rreth 2100 administrues dhe rreth 600 komisionerë, raporton Rrokum.TV

E, rezultatet e dy testeve kanë m’u publikue sot.

Këtë vit, Ministria e Arsimit ka premtue se asnji student s’ka me mbetë pa shkollim të naltë, mirëpo kujtojmë se disa degë të disa fakulteteve nuk janë akreditue.

Shperndaje në: