Sot shpallet qeveria e re “Rama 2” në Shqipni

Sot shpallet qeveria e re Rama 2, e cila ka me drejtue Shqipninë për mandatin e ri 4-vjeçar. Lajmin e bani të ditur vetë Kryeministri i Shqipnisë të Premten, në takimin me ambasadorët e Shqipnisë.

Njoftimi i Ramës:

“Menjëherë pas shpalljes së qeverisë së re ditën e dielë, unë do t’i kërkoj ministrit të mandatit të ri që të organizojë një takim treditor me të gjithë ju, diku këtu në Shqipëri për të nisur një diskutim të brendshëm, të hapur, të gjerë dhe të thellë në funksion të rolit që do të ndërmarrë menjëherë shërbimi i jashtëm në ekonominë e vendit për të draftuar një projekt të ri të diplomacisë ekonomike…”