Poziten e Opoziten i bashkoi MSA’ja

Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim i Kuvendit të Kosovës do të ketë takim përgaditor për mbledhjen e parë të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë.

 

Takimi tashma ka fillue dhe ne komision jane prezent edhe deputetet e Vetevendosjes, AAK por edhe te NISMA’s.

 

komisioniiiiiiiiii

 

komisioni

 

takimi3

 

Sot takohet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim

Sot ka me u mbajtë mbledhja e parë e Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë.

Në nji komunikatë për media, bahet e ditun se, Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim i Kuvendit të Kosovës, ka me pas takim përgatitor lidhun me këtë çashtje.

Takimi përgatitor ka me u mbajtë në orën 09:30, në ndërtesën e Kuvendit, ndërsa mbledhja e komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë ka me u mbajtë nga ora 16.00.

 

 

Shperndaje në: