Stavileci – VV’s e LAA’s: Hajde tash tregoni veten!

Zadhanësi i Partisë Demokratike të Kosovës, Blerand Stavileci, e ka përshëndetë deklaratën e shefit të tij, Kadri Veselit, në të cilën thotë se tërhiqet nga kandidimi për të parin e Kuvendit, e në të njajtën ditë ta votojnë Qeverinë Haradinaj.

Tue iu referue nji deklarimi të tillë të Veselit, ai e quen mesazh të nji burrështetasi ndaj bllokuesve dhe dhunuesve të shtetit.

Me nji dedikim të tillë, tutje Stavileci iu ka kërkue partive në Opozitë, që ta tregojnë veten në seancën konstituive:

”Mesazh i qartë prej një burrështetasi të vërtetë për bllokuesit dhe dhunuesit e shtetit.

”Hajde tash tregojeni veten!”