Studentët, qe çka i bajnë Enver Hasanit

studentet

Nji grup i studentëve me fishkëllima e kanë kundërshtu fjalimi e ish-kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Enver Hasanin, tue e quejt shkelës të Kushtetutës.

Studentët janë tërheq zvarrë nga pjesëtarët e sigurimit dhe asnji nga panalistët nuk ka reague.

Studentët janë largue nga salla dhe seminari po vazhdon me fjalimin e ish-kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasanit.

Nji profesor e ka kundërshtu tue thanë se nuk asht në rregull që studentët të trajtohen në këtë mënyrë.

Mesohet se studentët janë aktivistë të Lëvizjes Studentore për Barazi – Studim Kritikë Veprim.

 

studenttetee

 

studentetete

 

2-studentet

Shperndaje në: