Studentët sot mbajnë aktivitet para Kishës serbe n’oborrin e UP

Organizata “Demokracia Studentore”, ka njoftue se sot ka me mbajtë nji aktivitet simbolik para kishës ortodokse serbe, e cila gjendet në Kampusin e Universitetit të Prishtinës.

Aktiviteti ka me fillue në orën 11:30, dhe kanë me u prezentue masakrat që ka krye Serbia në Kosovë.