Studimi i Institutit gjerman: Shi i rrëmbyshëm 3 ditë në Ballkan, Kosova e Serbia ma të prekunat

Simbas nji studimi të Institutit Gjerman për Kërkime Hapesinore, thuhet se nji re e madhe ka bllokue ajrin përmbi zonën e Ballkanit.

Ata paralajmëruen shina në tanë rajonin e Ballkanit, ku thonë se ka me zgjat tri ditë.

Instituti gjerman paralajmëron vendet e Ballkanit për mot të keq. Ata thane se zonat që kane me u preke ma s’shumti nga shinat janë Kosovam, Serbia lindore dhe jug-perendimore.

Shperndaje në: