Suhareke: Bjen fëmija në lum nga kati i tretë i ndërtesës

suhareka.jpg

Policia e Kosovës njoftoi se nji fëmi nga Suhareka ka ra në lum nga kati i tretë i nji ndërtese.

Simbas raportit 24 orësh, fëmija ka marrë lëndime të lehta trupore pasi dhe shkoi për trajtim shëndetësorë në spitalin e Prizrenit ai u dërgue në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës në Prishtinë.