Sulm në Paris, nji kerr përplas 12 persona, ka edhe të vdekun

12 persona të lënduem dhe nji fëmi i moshës tetë vjeçare ka vdekë si pasojë e nji kerri, i cili asht përplasë në nji piceri në Paris.

Kerri i tipit BMW ka hy mbrenda në lokal, por nuk dihet ende përse drejtuesi e kishte ba nji sulm të tillë.