Sulmet në Bruksel. ISIS merr autorësinë

Shteti Islamik ka marrë pergjegjësinë për sulmet në Bruksel.

Kjo asht transmetu nga agjencia Amaq, media t’afërta me organizatën terroriste.

Nuk asht hera e parë që akte të tilla, mbajnë autorësinë e Shtetit islamik.

Shpërthimet e mëngjesit të sotëm kanë trondit gjithë botën si dhe kanë ngrit tashma sigurinë maksimale në vendet e Europës, të cilat kanë qenë në disa raste shënjestër e sulmeve të tilla.

Shperndaje në: