Sulmi në Universitetin e Ohio, ISIS merr përgjegjësinë

Shteti Islamik tash ka marrë përgjegjësinë për sulmin në Universitetin e Ohio, i cili ndodhi të Hanën nga nji refugjat nga Somalia, i cili ka pasë qëndrim të ligjshëm në SHBA, raporton Reuters.

Sulmuesi, Abdul Razak Ali Artan (20 vjeçar) kishte shkue me kerr në kampusin universitar dhe nga kerri sulmoi njerëzit me nji thikë.

Me këtë rast, janë plagosë 11 persona.

Shperndaje në: